Impressió

A Bustiada a Barcelona som especialistes en impressió tant de curta com de llarga tirada 

A Bustiada a Barcelona oferim uns resultats d’impressió de qualitat. Això es deu a la combinació de la maquinària més avançada amb uns materials de gran qualitat i una atenció acurada en els detalls (per exemple, ajustaments de color i calibratge). Des dels clients més petits als més grans, ens consideren el seu referent número 1 a impremta, ja que el nostre objectiu és oferir una atenció personalitzada que cobreixi les seves expectatives aconseguint així, els millors resultats del mercat.

impressió en tots els formats
Impressió en tots els formats

D’altra banda, abastem tots els formats i suports d’impressió:

Formats: fullets, flyers, díptics, tríptics, pòsters, cartells, catàlegs, sobres, calendaris, targetes de visites, lones, roll-ups, adhesius, expositors, etc ..

Suports: paper, metacrilat, forex, polipropilè cel·lular, cartró ploma (FOAM), panell d’alumini (dibond), banners, vinil tèxtil, roll-ups, etc. També som especialistes en personalització de tot tipus de regals promocionals.

Després d’anys d’experiència en el sector podem garantir que, per aquesta raó, som únics oferint garantia i màxima qualitat.