A Bustiada a Barcelona som especialistes en impressió tant de curta com de llarga tirada

impressió en bustiada a Barcelona

Agrupem tot el conjunt d’activitats. Des del disseny gràfic, maquetació, tractament d’imatges, preimpressió, impressió i manipulats, fins a l’acabat final.

sol·liciti presupost
Impressió en tots els formats

A Bustiada a Barcelona oferim uns resultats d’impressió de qualitat. Això es deu a la combinació de la maquinària més avançada amb uns materials de gran qualitat i una atenció acurada en els detalls (per exemple, ajustaments de color i calibratge). Des dels clients més petits als més grans, ens consideren el seu referent número 1 a impremta, ja que el nostre objectiu és oferir una atenció personalitzada que cobreixi les seves expectatives aconseguint així, els millors resultats del mercat.

D’altra banda, abastem tots els formats i suports d’impressió:

Formats: fullets, flyers, díptics, tríptics, pòsters, cartells, catàlegs, sobres, calendaris, targetes de visites, lones, roll-ups, adhesius, expositors, etc ..

Suports: paper, metacrilat, forex, polipropilè cel·lular, cartró ploma (FOAM), panell d’alumini (dibond), banners, vinil tèxtil, roll-ups, etc. També som especialistes en personalització de tot tipus de regals promocionals.

impressió en tots els formats

Necessites més informació?

Si després de tot t’ha quedat algun dubte o necessites informar-te d’alguna qüestió, estem a la teva disposició. Per tant, no dubtis en consultar-nos.

Consulta el nostre Blog

T’aconsellem que consultis els articles del nostre blog per aconseguir unes campanyes de bustiada amb èxit i altres accions de màrqueting. Millora la publicitat de la teva producte o negoci a Barcelona.